Makita – marca de scule care imi place

Makita-DTD148

Makita – marca de scule care imi place sa o folosesc atunci cand sunt mesterul casei mele. De curand mi-am comandat o mobila de bucatarie intr-o zona montana fara acces la energia electrica, pe care trebuia sa o asamblez singur.

Masina de insurubat cu impact DTD148 este scula care m-a ajutat sa imi fac treaba de minune. Avantajul considerabil pe care il ofera acest tip de scule il reprezinta mobilitatea si accesul in spatii restranse. Alegerea sculei a fost una destul de simpla avand in vedere ca stiam cate ceva despre acest model pe care l-am achizitionat in urma cu ceva vreme si utilizat in mare parte intr-un mic atelier pentru fabricarea si asamblarea modilierului din pal.

Motorul este unul fara perii ceea ce o face sa fie mai durabila, mai eficienta si mai compacta, periile de carbon nu mai trebuie sa fie schimbate, scazand costurile de intretinere. Motorul fara perii permite utilizarea de lunga durata fara sa se mai incalzeasca deoarece nu mai exista o forta de frecare, asigurand un cuplu si o viteza mai mare. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in constructii si pentru utilizarile casnice, oferind o adevarata placere cand sunt folosite. Comoditatea utilizarii este si ea una foarte placuta datorita manerului cauciucat foarte moale care asigura un confort si o prindere sigura, dar si o greutate redusa in jur de 1.5 Kg.

Asamblarea bucatariei a durat in jur de 5/6 ore timp in care acumulatorul de 18 V si 3 Ah a facut fata in cel mai profesional mod datorita tehnologie Li-Ion care ofera o tensiune ridicata, densitate mare de energie si o autodescarcare lenta. Tehnologia LXT asigura o incarcare rapida a acumulatorului, si un ciclu de viata mai lung.

Recomand cu drag masina de insurubat cu impact Makita DTD148, pe care o puteti gasi pe www.kubex.ro, la un pret exceptional.

3 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *