Puncte de Loialitate

1. Ce sunt punctele de loialitate?

Punctele de loialitate sunt modul prin care noi te rasplatim pe tine pentru ca esti clientul nostru fidel.

Fiecare 100 puncte valoreaza 1 leu, iar numarul de puncte pe care le primesti la fiecare comanda este egal cu suma pe care o platesti.

Astfel, pentru fiecare 1 leu din comanda ta, vei primi 1 punct de loialitate. Ex: Comanda valoreaza 100 lei, vei primi 100 puncte.
Valoarea unui punct de loialitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

2. Informatii generale

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dvs. de client in momentul achizitionarii produsului. In orice moment puteti vizualiza in contul dumneavoastra numarul de puncte disponibile din meniul de client, accesand "Puncte de Loialitate".

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

3.Detalii si regulament folosire

La inregistrarea cu un cont valid pe site-ul kubex.ro veti primi un numar de 1000 puncte de loialitate CADOU.

Utilizatorul poate sa trimita puncte cadou altui utilizator existent sau nou.

Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. (care sa achivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dumneavoastra doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru si comanda este finalizata.

Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 9 Iulie 2018.

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

* PREMIUM APPLIANCES SRL (kubex.ro) isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.