Cum plătesc

Plata online, cu card bancar

Magazinul online www.kubex.ro foloseste pentru tranzactiile online urmatoarele servicii:
- BT / Romcard.
- BCR / euPlatesc.ro.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata în rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Star BT

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://www.kubex.ro/ si beneficiezi de oferta standard de 9 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
- BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
- BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
- MasterCard GOLD EUR
- EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
- Aplica acum pe www.bcr.ro sau
- Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
- Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!


Credit Cetelem:



Vezi mai multe informaţii aici.

PREMIUM APPLIANCES SRL