Smeg – peste 65 de ani de pasiune

Smeg

Smeg – peste 65 de ani de pasiune

SMEG a fost infiintata de Vittorio Bertazzoni din Guastalla, un oras in apropiere de Reggio Emilia din nordul Italiei, iar astazi este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice din tara. Istoria antreprenorială a familiei Bertazzoni începe încă din secolul al XIX-lea. Începând ca fierari, Bertazzonis în curând se extind cu fabricarea de aragaze.

În a doua jumătate a anilor 1950, Smeg a lansat una dintre primele mașini de gătit cu gaz cu o funcție de pornire automată, o supapă de siguranță a cuptorului și programator de gătit / cronometru. În 1963, gama de masini de spalat rufe vase a fost lansată și, în curând, a fost produsă în premieră mondială în 1970: o mașină de spălat vase de 60 cm, cu 14 seturi.

La mijlocul anilor ’70 au fost anunțate sosirea primelor plite și cuptoare încorporate și stabilirea de parteneriate cu arhitecți și designeri de renume internațional. În anii 1990, Smeg a adăugat și mai multe produse la diferitele sale linii de produse, inclusiv chiuvete, hota și frigidere retro 50s colorate, care au devenit în curând elemente iconice pe tot globul.

Astazi, Smeg este condusa de a treia generatie de antreprenori Bertazzoni, dar Își păstrează memoria începuturilor în viață în numele său italian: Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla (SMEG).

TEHNOLOGIE

Bucătăria este materializarea tuturor aspectelor de planificare și proiectare: nevoia de performanță de top, o evaluare a nevoilor și funcțiilor, estetică și preocupări legate de mediu.

Astfel, laboratoarele certificate Smeg se străduiesc să dezvolte soluții care să răspundă cerințelor vieții contemporane, bazându-se pe toată experiența companiei și pe cea mai avansată tehnologie. Calități esențiale precum durabilitatea, siguranța, flexibilitatea și atractivitatea pot fi observate în toate produsele Smeg. Testarea strictă efectuată în mod repetat în timpul procesului de producție demonstrează că Smeg se angajează 100% să asigure o fiabilitate de 100%.

În plus, Smeg este pe deplin în acord cu nevoile utilizatorilor de aparatură: toate produsele sale sunt ușor de utilizat si gestionaeaza resursele foarte inteligente datorită interfețelor de vârf și a diferitelor soluții de programare.

Design – Tehnologie cu stil

Stilul, pentru Smeg, este un concept distinct: modul în care un produs comunică cu împrejurimile sale și permite utilizatorilor să interacționeze cu acesta.

Atenția la detalii și soluțiile de design aduce case care reflectă imaginea ocupanților lor la viață. Cu Smeg, aparatele sunt în centrul atenției în inima casei, un loc unde oamenii se pot aduna. Bucătăria integrează toate funcțiile lor și devine un fundal perfect, complet echipat pentru acele momente prețioase și plăcute.

Studioul Smeg de design interm, care realizează cercetări minuțioase ale esteticii și stilului, are sprijinul arhitecților de renume internațional, cum ar fi Guido Canali, Mario Bellini, studioul de design Piano, Marc Newson și Giancarlo Candeago. Știind cum să combine tehnologia cu stilul este cheia pentru Smeg în crearea de produse care devin cu adevărat iconice.

1 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *