Alegerea aerului conditionat potrivit

Gree

Alegerea aerului conditionat potrivit este un lucru destul de complicat avand in vedere multitudinea de produse pe care o ofera piata la ora actuala, in functie de capacitatea aerului conditionat si suprafata in care vrem sa utilizam aerul conditionat.

In zilele acestea toride de vara nu ne trece prin minte altceva decat ceva rece, racoare, umbra. Daca locuiesti intr-un bloc cu 10 etaje, la ultimul etaj, nu poti trai fara un aer conditionat. La ora 10 dimineata ai o temperatura de 30°C, iar la ora 20 sunt 32°C. Nu exista alta modalitate de a te racori, decat un aer conditionat.

Alegerea e forte simpla, nu merita o investitie foarte mare, daca nu detii un spatiu care sa depaseasca 35-40 de metri patrati. Eu am ales un Aer conditionat tip split inverter de 12000 BTU, marca GREE, cu kitul de instalare inclus, de care sunt foarte multumit si consider ca isi face treaba impecabil. Acest aer conditionat, desi este unul facut in China, nu este „o chinezarie” cum au marea majoritatea impresia si este ceva care lasa o placuta impresie datorita clasei energetice A++.

Sunt cateva functii care imi sunt de mare ajutor, cum ar fi functia de dezumidificare a aerului. Functia Auto-restart consider ca este foarte utila in cazul unei pene de curent, repornind aerul conditionat conform ultimelor setari. Functia Sleep-mode care are si ea beneficiul ei pe timpul noptii, redirectioneaza aerul catre tavan iar motorul ruleaza la o viteza mai mica asigurand o temperatura constanta in incapere. Motorul Inverter cu care este dodat consuma cu 30% mai putin decat un aer conditionat normal, consola interioara este una de bun gust si nu sare in evidenta cand este montat pe perete in interiorul locuintei, iar zgomotul pe care il produce este si el unul foarte redus.

O zii frumoasa de vara incepe cu un aer conditionat Gree, achizitionat de pe www.kubex.ro.

1 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *