Telefonul meu cel nou Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung IFA 2017

Telefonul meu cel nou Samsung Galaxy S8 Plus este noua mea achizitie, noul meu accesoriu si sunt cea mai incantata persoana de pe Pamant!

Dupa multe cautari intense prin lumea virtuala, am ajuns la concluzia ca un Samsung Galaxy S8 Plus ar fi cea mai buna alegere, mai ales dupa ce anul acesta am participat si la targul Gadgeturilor IFA 2017 de la Berlin. Am ramas uluit de ce am vazut la standul Samsung si ce teste faceau pe acest dispozitiv inteligent. Mi-am facut un selfie cu telefonul S8, apoi cei de la Samsung au bagat telefonul in apa timp de cateva minute. Cand am ridicat telefonul din apa, fara sa il stergem, mi-am trimis poza pe email, telefonul fiind perfect functional umed si proaspat scos din apa.

Ce imi place foarte mult la acest S8 Plus este camera foto dotata cu un senzor Dual Pixel de 12MP si o diafragma (F) de 1.7, iar camera frontala cu un senzor de 8 MP si bineinteles cel mai mult imi place ca filmeaza la o rezolutie 4K. Pe partea foto, acesta are modul manual (Pro) unde putem ajusta ISO-ul, timpul de expunere, balansul de alb, forma de expunere, focalizarea manuala pe zone (focalizam ceea ce ne intereseaza dintr-o imagina) si tonul de culoare.

Ecranul curbat al acestui model este unul cu dimensiunea generoasa de 6.2 inch, care acopera cu mandrie toata suprafata telefonului, fara sa mai avem acea rama prezenta la 99,9% din telefoanele de pe piata.

Procesorul de 10 nanometri este „unicul de pana acum”, mai performant cu 50% decat restul procesoarelor produse pe piata, reducand considerabil si consumul de energie al bateriei.

Pe partea de conexiune LTE si Wi-Fi pot zice ca este cu 20% mai rapid decat alte modele datorita tehnologiei Gigabit LTE si Gigabit Wi-Fi.

Acestea fiind zise despre S8 Plus, va spun ca l-am comandat online de pe site-ul www.kubex.ro, unde serviciile si termenul de livrare sunt de exceptie. Am avut placerea sa aflu ca personalul este bine informat si au putut sa-mi ofere asistenta de care am avut nevoie.

2 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *