Surpriza toamnei la Kubex -cosmeticele Gerocossen!

Toamna vine cu noi surprize la Kubex! Suntem incantati sa va anuntam ca incepand cu luna seprembrie veti regasi produsele brand-ului Gerocossen in oferta noastra. Incantarea pe care o simtim este cu atat mai mare, intrucat Gerocossen intruneste zeci de ani de experienta in industria cosmeticelor, fondatorii brand-ului bazandu-se pe expertiza lor in domeniu pentru a asigura calitatea exceptionala a tuturor produselor.

Misiunea noastra este aceea de a va oferi o gama de produse care reuneste cele mai inalte standarde de calitate. In prezent, Gerocossen a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 in domeniile cercetare, dezvoltare, fabricare si desfacerea produselor, si de asemenea a implemetat sistemul de management de mediu ISO 14001:2004, ambele sisteme fiind certificate de catre compania GERMANISCHER LLOYD.

Unul dintre principalele motive pentru care am ales produsele cosmetice Gerocossen este faptul ca acestea nu sunt si nu au fost niciodata testate pe animale, respectand astfel directivele UE in vigoare.

Produsele Gerocossen sunt realizate utilizand tehnologii noi de fabricatie si utilaje performante de ultima generatie, tinand cont de cele mai inalte standarde de testare si control al calitatii. Aceste etape se realizeaza in laboratoarele proprii, respectand atat normele nationale, cat si internationale.

Gerocossen este astazi unul dintre liderii de pe piata cosmeticelor fabricate in Romania, iar produsele lor au trecut intre timp si granita altor tari si continente, fiind recunoscute pentru rezultatele uimitoare. Cosmeticele Gerocossen sunt apreciate si solicitate in tari precum Italia, Grecia, Republica Moldova, Ungaria, Iraq, Qatar, Maroc.

Va invitam sa explorati oferta noastra de produse cosmetice Gerocossen!

0 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *