Liebherr – deoarece nu acceptam compromisuri

liebherr

Liebherr – deoarece nu acceptam compromisuri! Oricine isi doreeste un produs de cea mai inalta calitate, nu poate accepta un compromis. La Liebherr se foloseste expertiza pentru a garanta produse de calitate premium – si au facut acest lucru pentru mai mult de 60 de ani. Peste tot spectrul de refrigerare, ofera o gama larga de aparate convingatoare care impresioneaza cu operarea intuitiva, eficienta energetica, design clasic, precum si o multitudine de functii practice, adaptate pentru a se asigura ca produsele alimentare isi pastreaza prospetimea si calitatea, si astfel sa faciliteze un stil de viata sanatos.

Mai mult de 60 de ani de produse de calitate

Liebherr si-a luat angajamentul de a produce frigidere si congelatoare de inalta calitate de mai mult de 60 de ani. Calitatea aparatelor formeaza o baza foarte solida pentru marea incredere pe care clientii Liebherr o au in aceasta marca.

liebherr-1O fuziune de design si performanta tehnica

Conceptul de bucatarii deschise inseamna ca limitele dintre bucatarie si camera de zi sunt din ce in ce mai fluide, fiind chiar mai important pentru oamenii sa aiba aparate atractive vizual. Liebherr a recunoscut aceasta tendinta in crestere si ofera aparate care sunt caracterizate prin inovatia tehnica a acestora si prin interactiunea lor distinctiva de culoare, design si materiale.

Mai mult timp sa va bucurati de lucrurile importante in viata

Sa duceti copiii la scoala, sa mergeti la locul de munca, sa faceti cumparaturi, spalarea rufelor: viata de zi cu zi ne tine cu siguranta ocupati! Pentru a economisi timp acasa, multi oameni folosesc acum tehnologii inteligente pentru a-i ajuta cu o parte din munca.

Scopul celor de la Liebherr este de a produce aparate care sunt simpu si usor de utilizat – aparate care fac viata de zi cu zi mai usoară pentru dumneavoastra. Frigiderele si congelatoarele Liebherr sunt renumite pentru calitatea inalta a acestora, tehnologiile de eficienta si caracteristici ingenioase.

Ganditi-va doar la sistemul NoFrost, care utilizeaza circularea aerului pentru a preveni alimentele congelate sa inghete,deci nu este nevoie de decongelare manuala, economisind energie, timp si efort. O serie de caracteristici practice va ajuta sa stocati produsele alimentare intr-un mod eficient din punct de vedere a spatiului si a curatarii cu usurinta si de ingrijire pentru frigider. Mai mult decat atat, aparatele frigorifice sunt proiectate in asa fel incat sa va puteti planifica in mod flexibil bucataria; ele pot fi instalate cu mare precizie si pot fi transportate cu usurinta.

82

Alimentatia este mai mult decat asimilarea de substante nutritive!

De-a lungul ultimelor decenii, cererile in ceea ce priveste produsele alimentare si nutritie au crescut exponential. Astăzi, a manca este mult mai mult decat asimilarea de substante nutritive – pentru multi oameni este, în primul rând, o mare placere. Suntem pregatiti si dispusi sa investim timp si bani în obtinerea celor mai proaspete alimente cu putinta, în asa fel incat sa ne bucuram pe deplin de experienta de a manca.

Refrigerate in mod corespunzător, savurate la maxim!

Daca v-ati dat osteneala de a investi în prospetime si aroma atunci cand mergeti la magazin, si doriti ca acest lucru sa dea rezultate, trebuie sa va stocati fructele, carnea, etc. în mod corespunzator odată ce ajungi acasă – conditiile de temperatura afecteaza calitatea produselor alimentare. Cand alimentele sunt congelate, congelarea rapida si temperaturile joase joaca un rol important in pastrarea aromei si a substantelor nutritive.

O placere pentru ochi și pentru cerul gurii

Liebherr utilizeaza refrigerarea inovatoare si tehnologii de congelare pentru a ajuta produsele alimentare sa isi pastreze aspectul, textura si gustul pentru mult mai mult timp. Este recunoscut in mod obisnuit ca avem tendinsa de a manca cu ochii si, prin urmare, nu este de mirare ca aparatele Liebherr folosesc iluminarea cu LED, care scalda interiorul aparatului frigorific si produsele depozitate, intr-o lumina placuta.

2 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *