Detalii produs

Noua gama de frigorifice cu dotari maxime si tehnologie de varf care satisface cei mai pretentiosi clienti

Cu funcționalitate deosebită și caracteristici de maximă performanță, precum și pe tehnologie de ultimă oră care se adaptează fiecărui tip de proiect și pe un design Pando minimalist, atemporal, elegant și distinctiv, ideal pentru bucătăriile care caută să creeze spații deschise.

O gamă de produse cu finisaje estetice excepționale care se îmbină în armonie cu restul gamelor de produse din catalogul Pando Integral Cooking.

Natural Flow Cooling de la Pando, încorporat în frigiderele noastre care, prin injectarea de aer rece, menține o temperatură constantă într-un mod foarte eficient și fără a usca alimentele.

NO-Frost, sistem anti-îngheț pe care îl încorporează toate congelatoarele noastre

Balama profesională „Ușă pe Ușă”

Frigiderele incorporabile sunt dotate cu o balama profesionala de mare rezistenta, care este asezata direct pe o Usa Fixa si sustine o usa cu panou suprapus de pana la 50 Kg.

Tehnologia compresoarelor Inverter

Compresoarele de ultimă generație cu tehnologie inverter reduc timpul necesar pentru răcirea interiorului și minimizează emisiile de zgomot și consumul de energie.

Tehnologie UltraFresh

Îndepărtează gazul etilenă, un gaz care este emis în mod natural de alimentele proaspete la coacere în sertarul pentru legume. Acest lucru maximizează conservarea alimentelor proaspete, în special a fructelor și legumelor, păstrându-le proaspete mai mult timp.

Pure Beam+

Aplicarea unui sistem de radiații ultraviolete UV-C cu lumini LED în combinație cu un filtru de carbon, creează un mediu dezinfectant care este eficient împotriva mirosurilor neplăcute, dar elimină și bacteriile și virușii care plutesc în aer.

Alarma ușă deschisă

Semnal acustic de avertizare care, daca usa este deschisa, sau nu este inchisa corespunzator, pentru o perioada de timp, asigura buna functionare a frigiderului, si evita pierderile excesive de aer rece, precum si un consum de energie mai mare decat este necesar.

Lumină LED interioară

Iluminarea interioară se bazează în totalitate pe tehnologia LED, ceea ce înseamnă mai multă lumină și un consum foarte redus de energie.

Panou de control electronic tactil

Afișaj modern cu tehnologie Touch Control, ușor de utilizat și foarte vizual, amplasat în interiorul produsului (cu excepția frigiderului american).

 

Specificatii produs

Detalii

Brand: Pando
Tip aparat frigorific: Combina frigorifica
Volum net total: 200 - 300 l
Volum net frigider: 266 l
Volum net congelator: 101 l
Consum anual de energie in kWh: 160
Control: DisplayTouch
Sistem racire: NoFrost
Sertar 0º: da
Iluminare interioară frigider: led
UltraFresh: da
Metal Cooling: da
Fresh Dial: da
Functie congelare rapida: da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa: da
Natural Flow Cooling: da
Sistem de control Pure Air: da
Maxifresh: da
PURE BEAM+: Aplicarea unui sistem de radiații ultraviolete UV-C cu lumini LED în combinație cu un filtru de carbon, creează un mediu dezinfectant care este eficient împotriva mirosurilor neplăcute, dar elimină și bacteriile și virușii care plutesc în aer.
Clasa climatica: Tropical: adecvat pentru folosirea la temperaturi ambientale între +16°C și +43°C
Dimensiune (IxLxA): 2010 x 595 x 660
Iluminare interioara: LED
Zgomot: 36 db
Clasa emisiilor sonore de aer: C
Greutatea maximă a panoului de ușă (Kg): 50

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active