Detalii produs

Vei avea întotdeauna rezultate delicioase cu ajutorul cuptorului Assisted Cooking 800 cu senzor de gătire. Senzorul monitorizează temperatura din interiorul preparatului și îţi permite să alegi modul în care îl vrei gătit. În plus, senzorul oprește cuptorul atunci când preparatul este gata.
 
Fă cunoștinţă cu asistentul tău în bucătărie - AssistedCooking
AssistedCooking este ca un asistent în bucătărie. Alege mâncarea pe care vrei să o prepari, iar cuptorul alege programul și durata adecvate - cu preîncalzire mai rapidă. Poţi chiar și să salvezi setările cele mai des folosite.

Gătire precisă cu senzorul de gătire
Obţine rezultate perfecte de fiecare dată cu ajutorul senzorului de gătire. Acesta îţi permite să monitorizezi procesul de gătire prin măsurarea temperaturii din interiorul preparatului. În plus, te anunţă atunci când preparatul este gata și întrerupe procesul de gătire.

Intuitiv și funcţional, la îndemâna ta. Afișaj EXCite Touch
Cu afișajul EXCite Touch poţi regla cu ușurinţă temperatura și durata de gătire, indiferent dacă prepari brioșe sau somon. Bucură-te de tehnologia de care ai nevoie și asistenţa pe care o dorești, pentru a găti preparatele preferate.

Curăţare pirolitică
Cu ajutorul funcţiei inteligente de curăţare pirolitică este mai ușor ca niciodată să menţii cuptorul ca nou. Acest sistem de autocurăţare încălzește cuptorul la o temperatură care transformă grăsimea și reziduurile de mâncare în cenușă. Apoi, tot ce trebuie să faci este să ștergi interiorul cuptorului cu o lavetă.

Economiseste timp cu funcţia de Încălzire rapidă
Cu funcţia de Încalzire rapidă, cuptorul este gata de treaba odată cu tine. Având o durată de pre-încălzire mai scurtă față de incalzirea convențională, momentele ramase libere pot fi transformate în mese memorabile.
 

Specificatii produs

Detalii

Tip: Cuptor incorporabil multifunctional cu element de incalzire sub forma de inel
Clasa de energie cuptor: A++
Functii gatire cuptor: Au gratin, Incalzire jos, Coacere paine, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare, Dospire, Alimente congelate, Grill, Mentinere la cald, Coacere umeda cu ventilatie, Setare pizza, Incalzire platou, Conservare alimente, Gatire inceata, Gatire cu ventilatie, Grill turbo
Functii electronice cuptor: 160 de programe predefinite de gătire (senzor de gătire), 3 favorite, 3 cicluri curatare pirolitica, 30 limbi, Semnal sonor, Oprire automata de siguranta doar pentru cuptor, Ceas cu volum ajustabil, Verificați rezultatul (Oprire asistată când rămâne 10% din durată), Blocare de siguranță pentru copii (mod oprit), Reamintire curatare, Afișare ceas în modul Standby (2 versiuni), Timer, Timer, Mod demonstrativ cu cod, Luminozitate ajustabila ecran, Display color TFT tactil 95x35mm, Reglare electronica a temperaturii, Inchidere elctronica a usii, Incalzire rapida - selectabil, Senzor mancare, Senzor mancare cu oprire automata, Utilizare caldura reziduala, Informatii service, Intrerupere display pe timpul zilei , Temperatura propusa, Timpul zilei, Senzor mancare cu indicator temperatura miez, Durată estimată pentru senzorul de gătire, Mentinere caldura 65 °C prelungita cu LTC si set FS, Sunet taste&alarma/activare/dezactivare tonuri de eroare (cu exceptia Pornit/Oprit), Limbi/Display text, Întrerupător principal - general, Memorie pentru ceas 3 zile, Avertizare sfarsit de program, Iluminare cuptor on/off, Curățare pirolitică (3 cicluri: rapid, normal, intens), Indicator temperatura reala (°C), Indicatii caldura reziduala (°C)
Cavitate cuptor: 3 niveluri de coacere
Incalzire rapida: Da
Proba de carne: Da
Auto-curatare pirolitica: Da
Notificare curatare: Da
Propunere automata a temperaturii de gatire: Da
Functie de memorie pentru a retine cele mai utilizate setari: Da
Programe automate in functie de greutate: Da
Reglare electronica a temperaturii: Da
Functie pentru siguranta copii: Functia pentru siguranta copii impiedica pornirea accidentala a aparatului de catre copii
Functie de oprire automata pentru siguranta: Da
Indicator caldura reziduala: Da
Lumina halogen cuptor: Da
Aprindere lumina cuptor in momentul deschiderii usii: Da
Oprire ventilator la deschiderea usii: Da
Ventilator racire: Ventilatorul pentru racire porneste automat atunci cand cuptorul se oprește. El raceste componentele electronice si partile exterioare ale cuptorului.
Tavi cuptor incluse: 1 tava prajituri email gri, 1 tava colectoare email
Gratar(e) cuptor: 1 raft sarma cromata
Ghidaje telescopice Suport tava telescopic - 1 nivel: incluse
Mod demo: Da
Lungime cablu electric: 1.5 m
Capacitatea neta (l): 71
Variatie temperatura: 30°C - 300°C
Culoare: negru
Greutate netă, kg: 34.5
Dimensiuni ÎxLxA, mm: 594x595x567
Dimensiuni spatiu incastrare IxLxA (mm): 590x560x550
Siguranta necesara (A): 16
Stecher: Schuko
Clasa de eficienta energetica: A++
Consum de energie modul conventional (kWh/ciclu): 1.09
Consum de energie modul ventilatie(kWh/ciclu): 0.52
Putere maxima - electric (W): 3500
Putere maxima grill (W): 2300
Tensiune (V): 230
Număr produs (PNC): 944 032 074
Conectivitate: Fără
Tip cuptor: Electric
Putere maxima cuptor (W): 3500
Tip gatire: Ventilator + Incalzire circulara
Functii gatire: Au gratin, Incalzire jos, Coacere paine, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare, Dospire, Alimente congelate, Grill, Mentinere la cald, Coacere umeda cu ventilatie, Setare pizza, Incalzire platou, Conservare alimente, Gatire inceata, Gatire cu ventilatie, Grill turbo
Senzor gatire: Da
Gratar: 1 raft sarma cromata
Tavi: 1 tava prajituri email gri, 1 tava colectoare email
Ghidaje: Cromate, Grilaje cu intrare usoara
Siguranta usa: Nu
Cablu alimentare, m: 1.5
EAN: 7332543842049

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active