Detalii produs

Setări automate pentru mâncăruri perfect gătite.

Mâncarea prea gătită este de domeniul trecutului. Programele automate de coacere și prăjire preinstalate ale cuptorului dvs. asigură rezultate ideale. Pur și simplu selectați vasul prin intermediul afișajului intuitiv TFT-Touch și lăsați senzorii cuptorului să controleze procesul. Pur și simplu selectați sugestia care se potrivește cel mai bine preferințelor și timpului dvs. Cuptorul aplică automat setările și funcțiile corecte și se oprește când preparatul este gata, astfel încât să vă puteți relaxa în timp ce mâncarea se gătește. Și mai multe programe pot fi descărcate prin sincronizarea cuptorului cu contul dvs. Home Connect înregistrat.

 

Obțineți cu ușurință setarea perfectă a cuptorului pentru preparatul dvs.

Acum este ușor să găsești programul potrivit pentru fiecare fel de mâncare. Pur și simplu utilizați dispozitivul Amazon Alexa Voice Control pentru a spune cuptorului dumneavoastră felul de mâncare pe care doriți să îl pregătiți. Sau, alternativ, prin aplicația Home Connect. Apoi, Oven Assistant va sugera setări sau programe adecvate și va trece direct la selecția dvs. - o comandă rapidă care vă economisește cu adevărat timp. Pentru a vă bucura de Oven Assistant, trebuie doar să vă sincronizați cuptorul cu contul Home Connect înregistrat.

Bucurați-vă de controlul complet al cuptorului dvs.

Deblocați întregul potențial al cuptorului dvs. Pur și simplu sincronizați cuptorul cu contul dvs. Home Connect înregistrat (www.home-connect.com) pentru a-l controla de oriunde și bucurați-vă de servicii digitale – chiar și cu control vocal Amazon Alexa sau Google Assistant. Porniți și opriți programele de gătit, modificați setările și gestionați preferințele - totul fără a fi în bucătărie. Setările sunt sincronizate între aplicație și cuptor și primiți notificări push când programul este terminat. Descărcările de software vă mențin cuptorul la zi. Bucură-te de gătit în condițiile tale.

Înmoaie murdăria pentru o curățare mai rapidă. Gata pentru a fi șters cu ușurință.

Bun venit la curățarea rapidă. Cu humidClean Plus, curățarea cuptorului este mai ușoară ca niciodată. Pur și simplu adăugați o picătură de detergent la 400 ml de apă. Turnați această soluție de clătire în centrul fundului cuptorului, odată ce s-a răcit complet. Doar setați programul de curățare humidClean Plus și lăsați cuptorul să facă restul. Odată ce programul este terminat, puteți îndepărta cu ușurință murdăria absorbită de vapori cu o cârpă sau o perie moale.

 

Coaceți uniform, folosind până la patru niveluri simultan.

Obținerea chiar și a rezultatelor de coacere era dificilă, dar nu mai mult. Cu 4D hotAir, un ventilator inovator deplasează căldura rapid și puternic prin interiorul cuptorului. Așezați-vă tăvile pe orice suport, de la unu la patru, iar preparatele voastre vor ieși perfect coapte și rumenite uniform. Sau coaceți produse de patiserie pe patru niveluri în același timp și bucurați-vă de rezultate excelente.

 

 

 

Specificatii produs

Detalii

Tip de instalare: Incorporat
Dimensiuni: 595 x 594 x 548 mm
Niveluri de putere a cuptorului cu microunde (W): 90, 180, 360, 600
Culoarea aparatului: Negru
Capacitatea cavitatii: 67 l
Sistem de curatare integrat: Pirolitic + Hidrolitic
Home Connect: da
Culoarea aparatului: Negru
Controlul afișajului: Ecran tactil TFT
Numărul de niveluri de putere: 5
Tipuri de încălzire: Aer cald 4D, căldură de jos, căldură convențională, căldură convențională blândă, alimente congelate special, deshidratare, dovada aluatului, grătar pe toată lățimea, grătar pe jumătate lățime, aer cald blând, grătar cu aer cald, căldură intensă, gătit la temperatură joasă, cuptor cu microunde, pizza setare, preîncălzire, reîncălzire cu abur, încălzire
Dispozitiv de siguranta: încuietoare pentru copii, întrerupător de contact ușă, blocare electronică a ușii, indicator de căldură reziduală, oprire de siguranță a cuptorului, buton de pornire
Accesorii incluse: 2 x grilă combinată, 1 x tigaie universală
Moduri de încălzire combinabile cu funcția cuptor cu microunde: Aer cald 4D, căldură convențională, grătar pe toată lățimea, grătar pe jumătate lățime, grătar cu aer cald
Moduri de încălzire combinabile cu funcția de abur: Aer cald 4D, căldură convențională, grătar cu aer cald, încălzire

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active