Detalii produs

Modul Sous-Vide
Oricare dintre gusturi stârnește o amintire - pește picant, legume suculente, fructe dulci, carne fragedă sau ardei roșu aprins - modul Sous-Vide are grijă de ele la o temperatură constantă și scăzută. Mai mult: fiecare aliment își păstrează aroma păstrând textura preparatului sigilat în vid.

Home Connect
Pentru că viața înseamnă savurarea momentelor. Cu Home Connect poți savura libertatea de interacțiune cu electrocasnice inteligente de oriunde te-ai afla. Utilizați conectate prin Wi-Fi. Spune-i să te sprijine în procesul tău creativ, astfel încât să poți petrece timp prețios alături de prieteni și familie. Trăiește o viață inspirată, pentru că fiecare moment contează.

Slide&Hide®
Recunoaște magia intruchipată în ușa de cuptor care dispare. Ușa noastră Slide & Hide® aluneca ușor sub cuptor - fără a reduce dimensiunea cavității - astfel încât să poți gusta și manevra preparatul cu ușurință. Fără gesturi inutile si aplecări incomode pentru a introduce tăvile cu bunatăți în cuptor. Tragi în sus mânerul rotativ confortabil fără a schimba poziția mâinii pentru a închide când ai terminat. Facem loc magiei. Facem loc pentru amintiri culinare de neuitat.
Eco Clean cu Easy Clean: Duetul perfect pentru curățare ușoară

Te gândești de două ori dacă să rumenești acel pui la cuptor? Cu Eco Clean nu mai e nevoie sa te apuci de curățat cuptorul după gătit. Acoperirea ecolitică captează grăsimea generată în timpul coacerii și o descompune cu fiecare ciclu de gătit. Când cuptorul atinge temperaturi ridicate, partea din spate se curăță singură. Completarea vine cu Easy Clean pentru curățarea bazei și a pereților laterali ai cavității cuptorului.
Asistent de coacere și rumenire cu programe automate: Duo-ul ideal pentru coacere optimă, la comanda ta
Nu ești sigur cât timp trebuie copt pandișpanul, friptura de vită sau lasagna? Asistentul nostru de coacere și rumenire, împreună cu programele automate, te ajută. Sugestii pentru timpul de gătit ideal, temperatura și programul pentru diferite preparate sunt la îndemână. Pur și simplu derulezi și selectezi. Confirmi cu o atingere și poți începe imediat, cuptorul va face restul. O facilitate care face procesul mai dulce.
Șinele extensibile Comfort Flex: așezați tava de copt în mod convenabil din părțile laterale

Cu Comfort Flex, scoaterea curcanului din cuptor nu a fost niciodată atât de simplă. Cu șinele noastre extensibile, puteți trage complet tava în exterior. Manevrarea acelei fripturi uriașe este floare la ureche - puteți apuca tava ușor din părțile laterale cu ambele mâini. De asemenea, este mult mai confortabil, pentru că ești departe de căldură. Șinele pot fi amplasate pe partea superioară, mijlocie sau inferioară pentru confort.

CircoTherm®: Prepari simultan până la 4 feluri diferite de mâncare
Pregătește o cină completă cu mai multe feluri, simultan - pe patru niveluri . Cu CircoTherm®, poți coace budinca, puiul Cajun și multe altele în același timp. Fluxul de aer direcționat, de mare viteză, face posibilă coacerea mai multor feluri de mîncare distincte, astfel încât budinca să rămână budincă și puiul Cajun sa aibă gustul specific. Rapid și ușor pentru orice ospăț în familie .
Puternic si strălucitor

Iluminează peparatele tale. Privește în colțurile îndepărtate ale cuptorului comfortabil cu NEFFLight®. Distribuie uniform lumina cu ajutorul tehnologiei LED provenită din ambele părți ale ușii. Toate rafturile sunt iluminate din toate unghiurile - nu este nevoie să deschizi ușa. Și în timp ce arunci o privire la prăjiturile și la deserturile delicioase, nu vei vedea nicio umbră. Pentru o vedere clară și strălucitoare a preparatelor tale.

Display TFT de înalta rezoluție și Full Touch Control
Gătirea ar trebui să fie intuitivă, credem noi. Ecranul TFT complet colorat, foarte mare, are un contrast și o rezoluție ridicată, pentru a facilita vizibilitatea. Puteți lucra direct pe Full Touch Control pentru a seta ora, a regla temperatura și a schimba de la coacere la prăjire. Pur și simplu atingeți sau glisați suprafața rapidă și ușor de utilizat, la fel cum v-ați dori pe telefon. Full Touch - de la precizia orientată cu degetul până la preparate de te lingi pe degete
Multipoint Meatprobe: Thermometer with three probes

 

Specificatii produs

Detalii

Brand: Neff
Gama: Collection
Tip cuptor: Cuptor electric
Volum: 71 l
Clasa energetica: A+
Ventilator: da, inox
Control: DisplayTouch
Tip Afisaj: TFT 5,7" Touch Control cu afișaj grafic și text
Usa: Slide&Hide®
Maner: rotativ SLIDE®
Timer: da
Grill: da
Tip curatare: EcoClean
EasyClean: curățarea cuptorului este mai ușoară datorită peretelui cu tratament EcoClean și a sistemului de curățare EasyClean®
Incalzire rapida: da
Iluminare interioara: LED
Incalzire superioara: da
Incalzire inferioara: da
Blocare de siguranta pentru copii: da
Indicator de caldura reziduala: da
Gril cu suprafata mica: da
Indicator „Recipient golˮ: da
CoolDoor temperatura maximă a geamului: 40° C ( în partea centrală a geamului, funcție încălzire superioară/inferioară la 180° C, durata 1 h)
Gratar de copt: da
Ghidaj telescopic: da,ComfortFlex® cu funcţie Stop, extensie completă
Sonda de gatit: da
Termometru Multi Point: pentru rumenire perfectă
Burete pentru curățare: da
Putere electrica totala: 3.6 kW
Dimensiune (IxLxA): 595 mm x 596 mm x 548 mm
Inaltime nisa: 560 mm - 568 mm
Latime nisa: 585 mm - 595 mm
Adancime nisa: 55 mm
Culoare: Negru
Tensiune in V: 220 - 240 V
Greutate: 44,571 kg

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active