Detalii produs

Preparate delicioase gatite de doua ori mai repede
CombiQuick® 800 reduce timpul necesar prepararii mancarii preferate. Mancarea este gatită de doua ori mai rapid in acest aparat compact prin combinarea ventilatorului cu aer cald, a programului cuptorului multifunctional si a modului microunde. Creeaza preparate delicioase de doua ori mai rapid.

Economiseste timp cu funcţia de Încălzire rapidă
Cu funcţia de Încalzire rapidă, cuptorul este gata de treaba odată cu tine. Având o durată de pre-încălzire mai scurtă față de incalzirea convențională, momentele ramase libere pot fi transformate în mese memorabile.

Afișaj LED EXPlore cu butoane tactile
Încearcă un mod nou de a controla cuptorul cu ajutorul afișajului LED EXPlore cu butoane tactile. Interfaţa dinamică asigură acces rapid și control precis al timpului de gătire, al temperaturii și al funcțiilor cuptorului.

Rapid și eficient, Even Cooking
Sistemul de gătire uniformă, Even Cooking, distribuie căldura prin tot cuptorul, asigurandu-se că totul este gătit uniform. Fără a mai fi nevoie sa întorci preparatul. Tehnologia permite încălzirea mai rapidă a cuptorului, economisind timp și energie.

Foloseste gratarul pentru preparate cu o crusta aurie
De la sunca crocanta, la mozzarella fierbinte, obtine mai multe ca niciodata de la gratarul tau. Perfect pentru aripioare de pui crocante si halloumi care se topeste in gura.
 

Specificatii produs

Detalii

Design: Modern
Tip cuptor: Combi
Tip curatare: Fara autocuratare
Timer: Da
Functii / Optiuni: Incalzire jos, Coacere conventionala + microunde, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare + microunde, Alimente congelate, Grill + microunde, Grill, Microunde, Setare pizza, Reincalzire + Microunde, Gatire cu ventilatie, Gatire cu ventilatie + microunde, Grill turbo, Grill turbo + microunde 45 de programe de gatire predefinite, Semnal sonor, Alarma/ sunete de eroare, Oprire automata de siguranta doar pentru cuptor, Ceas cu volum ajustabil, Blocare de siguranta pentru copii (mod oprit), Timer, Cronometru, Pornire intarziata, Luminozitate ajustabila ecran, Intrerupator pe usa pentru lumina, Reglare electronica a temperaturii, Incalzire rapida - selectabil, Functie de blocare (mod functionare), Sunet taste/butoane cu optiune de dezactivare, Avertizare sfarsit de program, Iluminare cuptor on/off, Indicator temperatura reala (°C), Indicatii caldura reziduala, Informatii service, Temperatura propusa, Timpul zilei
Afisaj / Panou comanda: LED / Mecanic - Electronic
Grill: Da
Rotisor: Nu
Ventilator: Da
Sistem rafturi: Standard
Tip inchidere usa: Standard
Trepte de temperatura: Temperatura reglabila
Interval de setare a temperaturii (°C): 30 - 230
Continut pachet: Cuptor
1 x tava prajituri email gri
1 x Glass plate
Documentatie
Numar functii: 14
Clasa eficienta energetica: N/A
Capacitate (l): 43
Putere (W): 3000
Tensiune (V): 220 - 240
Lungime cablu (m): 1.5
Dimensiuni nisa: (L x A x I cm) 56 x 55 x 45
Culoare: Inox
Dimensiuni (L x A x I cm): 59.5 x 56.7 x 45.5
Greutate (Kg): 39.9

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active