Detalii produs

Aroma Select

Pentru o cafea pregătită pe gustul tău

Savurează un espresso așa cum îți place. Cu Aroma Select, poți ajusta intensitatea cafelei în funcție de preferințele tale. Pur și simplu alege unul din cele trei tipuri de intensitate: slab, mediu sau intens. Indiferent de alegerea ta, te vei bucura de un espresso pe placu tău.

 
 

Home Connect

Aplicația Home Connect îți face viața de zi cu zi mai ușoară.

Feature IconFolosește CoffeePlaylist pentru a selecta un număr de băuturi care trebuie preparate una după alta. Este ideal când ai oaspeți! Dacă dorești să te bucuri de specialități de cafea internaționale noi, precum Vienna Melange sau Colombian Cortado, răsfoiește pur și simplu CoffeeWorld. Aplicația oferă, de asemenea, date interesante despre cafea.

 
 

Program automat de curățare

Program automat de curățare după prepararea cafelei

Sistemul complet automat de curățare cu abur pentru curățarea zilnică a sistemului de dozare a laptelui este ideal pentru mai mult confort în utlizare și economie de timp.

 
 
 

AromaDouble Shot

Cafea extra tare, mai puțin amară.

Cu cât mai multă apă trece prin cafeaua măcinată, cu atât rezultatul este mai amar. AromaDouble Shot macină și prepară cafea extra tare în două etape - și cum numai jumătate din apă este utilizată în fiecare etapă, cafeaua este mai puțin amară. Astfel, te poți bucura de aroma maximă - chiar și atunci când consumi cafea foarte tare.

 
 
 

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup - cu o singură atingere de buton  faci două cești de cafea în același timp.

Acum poți face două cești de cafea în același timp. Dacă îți dorești un espresso tare, o cafea aromată sau o specialitate cu lapte precum cappuccino, latte macchiato sau caffe latte, OneTouch DoubleCup va prepara băutura ta preferată rapid și ușor, cu o singură atingere de buton.

 
 
 

Funcția OneTouch

Toate specialitățile de cafea la o atingere de buton: funcția OneTouch.

Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialităților de cafea cu Funcția OneTouch are loc automat în cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei și a spumei de lapte este controlată automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare băutură este disponibilă cu o simplă atingere de buton.

 
 
 

Control vocal

Folosește aparatul de la distanță cu Alexa de la Amazon prin intermediul controlului vocal

Datorită parteneriatului nostru cu Alexa de la Amazon aparatul tău de cafea ta poate fi controlat ușor cu ajutorul comenzilor vocale. Descarcă aplicația Home Connect* și fă setările corespunzătoare pentru a o conecta pe Alexa de la Amazon la espressorul tău. (*Modulul Alexa din aplicația „Home Connect” nu este disponibil pentru toate țările).

 

Specificatii produs

Detalii

AROMĂ: Până la 29 de specialități de cafea (în aparat și în aplicația Home Connect)
CONFORT: Afișaj TFT Pro cu meniu interactiv si touch control
Funcție Coffee Pot: până la 6 Caffè Crema cu o singură apăsare de buton
PERFORMANȚĂ: K2 – unitate de măcinare din ceramică
ÎNTREŢINERE ŞI CURĂŢARE: AutoMilk Clean – curățare complet automată cu abur a sistemului de dozare a laptelui, după prepararea fiecărei băuturi
Home Connect: Remote control – controlezi espressorul de la distanță
Know-how: informații suplimentare în aplicație
Securitate: Securitatea este prioritară la Home Connect. Aplicația Home Connect a fost testată și certificată de TÜV IT. Și transferul de date criptat prin intermediul protocolului Home Connect protejează împotriva accesului neautorizat.
ALTE DETALII: Recipient lapte cu capacitate de 0,7 l

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active