Detalii produs

ZPR2600

L-am echipat cu 6 programe automate. Folosind-le, puteți pregăti cu ușurință un hamburger, pui, sandviș, cârnați, carne și pește. Cu ajutorul luminilor colorate, vei ști în ce etapă a programului se află preparatul tău. Sunt disponibile 4 niveluri de preparare. Controlul electronic se va asigura că mâncarea este pregătită exact așa cum doriți. Cu toate acestea, dacă preferați să controlați singur mâncarea pe care o pregătiți, utilizați modul manual. Apoi decideți cât timp porniți încălzirea grătarului. Ocazional, puteți uita să scoateți alimentele din congelator în prealabil. Cu toate acestea, datorită funcției de dezghețare a grătarului nostru, aceasta nu este o problemă. În utilizarea de zi cu zi, veți aprecia cu siguranță posibilitatea de a scoate farfuriile și de a le spăla direct în mașina de spălat vase. De dragul siguranței dumneavoastră, am instalat un mâner care nu se încălzește și picioare antiderapante, care vor proteja și suprafața pe care așezați grătarul de supraîncălzire.
 
 

6 programe automate

Grătarul nu a fost niciodată atât de ușor! Ai nevoie să prepari un burger cotlet, pui, sandviș, cârnați, carne sau pește? Nimic dificil - folosește unul dintre cele șase programe automate cu care am echipat dispozitivul nostru. LED-urile colorate vă vor anunța despre starea preparatelor preparate.

 
 
 

4 grade rumenire

Îți place peștele bine făcut? Carne în varianta cu sânge? Cu dispozitivul nostru, puteți seta cu ușurință nivelul adecvat de preparare a preparatelor pregătite în prezent. Exact așa cum îți place.

 
 

Mod manual

Preferi să ai pregătirea alimentelor sub control? Modul manual este special pentru tine. Prăjiți așa cum doriți. Este ușor cu dispozitivul nostru!

 
 

Control electronic

Am instalat comenzi electronice în grătar. Datorită acesteia, aveți control total asupra temperaturii mâncărurilor dumneavoastră. Nu trebuie să vă mai faceți griji că vă ardeți masa.

 
 

Funcția de dezghețare

Vizită neanunțată din partea familiei sau a prietenilor? Nu vă faceți griji, puteți servi carnea la grătar chiar dacă este încă la congelator. Gratarul nostru are functie de dezghetare.

 
 

Plăci detașabile

Când te gândești la curățarea consumatoare de timp a grătarului tău, îți pierzi dorința de a pregăti un prânz sau o cină delicioasă? Avem o soluție pentru asta! Dispozitivul nostru are plăci ușor demontabile, astfel încât să le puteți curăța rapid și eficient sub jet de apă. Ce facem azi la gratar?

 
 

Mâner cu atingere rece

Ne pasă de siguranța ta - mânerul grătarului nu se încălzește în timpul funcționării. Puteți deschide dispozitivul în siguranță și puteți verifica, de exemplu, starea de gătire a cărnii.

 
 

Specificatii produs

Detalii

Putere: 2000 W
Programe automate: da
Număr de niveluri de grătar: 6 niveluri de grill
Tip de control: Control electronic
Dezghețare: da
Mâner fără încălzire: da
Drenajul grasimilor: Tava pentru unsoare
Picioare antiderapante: da
Material carcasa: Carcasa din otel inoxidabil
Funcții suplimentare: Suprafata de gratar 29 × 23 cm
Garanție: 2 ani

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active