Detalii produs

Putere mare de 750 W pentru rezultate perfecte
Mixerul nostru are un motor cu o putere maxima de 750W, asa ca este pregatit pentru orice provocare legata de prepararea aluatului. Acesta este unul dintre cele mai puternice mixere de mână din oferta mărcii Zelmer. Poate gestiona perfect nu numai aluatul ușor, ci și aluatul greu de drojdie.
5 setari de viteza
Datorită unei game largi de viteze de la 1 la 5, puteți amesteca eficient orice ingrediente și puteți regla viteza dispozitivului în funcție de nevoile dvs. Bucurați-vă de funcționarea mixerului ZHM2551 de la amestecare lentă la viteză maximă.
Funcția turbo
Datorită funcției Turbo, viteza mașinii poate fi mărită imediat la maxim. Acest lucru nu numai că permite dispozitivului să funcționeze într-o manieră pulsatorie, dar facilitează și amestecarea ingredientelor de consistență diferită.
Tehnologie Soft Touch
Confortul și comoditatea atunci când lucrați cu dispozitivul Zelmer ZHM2551 sunt garantate de stratul Soft Touch. Nu numai că face ca mixerul să se potrivească bine în mână, dar asigură și un nivel ridicat de confort în timpul utilizării.
Mixere și cârlige
Accesoriile de înaltă calitate vor grăbi orice sarcină legată de pregătirea prăjiturii și prăjiturii. Datorită mixerelor standard, puteți bate cu ușurință smântâna, albușurile de ou și puteți pregăti mase pufoase. Cârligele de aluat robuste sunt perfecte pentru ingrediente grele, cum ar fi aluatul de drojdie sau amestecul de pâine de casă - făcând coacerea o plăcere.
 
 

Specificatii produs

Detalii

Putere maxima: 750 W
Numar de viteze: 5
Funcția TURBO: Da
Accesorii pentru amestecare și batut albusuri: Da
Cârlige de frământare: Da
Funcții suplimentare: Soft touch
Garantie: 2 ani

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active