Detalii produs

Termen de livrare: 10 - 15 zile
 
CĂLDURĂ PRECISĂ CU STEPPOWER
Controlaţi cu precizie căldura cu ajutorul tehnologiei StepPower. Alegeţi nivelul de căldură dorit între 1 şi 9, fără să mai fie nevoie să verificaţi intensitatea flăcării pentru rezultate extraordinare în bucătărie.
 
NOUA GENERAŢIE DE ARZĂTOARE
Designul arzătoarelor rapide ale acestei plite pe gaz AEG permite flăcării să intre în contact direct cu fundul vasului, asigurând un foc iute și o eficienţă mărită. Aceste arzătoare gătesc cu 20% mai repede.
 
CĂLDURĂ INTENSĂ CU ARZĂTORUL WOK
Savuraţi arome mai intense cu ajutorul arzătorului wok. Acesta generează căldură intensă, ideală pentru prepararea rapidă a fructelor de mare sau a stir-fry-urilor asiatice. Deveniţi un adevărat maestru al gătirii la wok.
 
SUPORTURI PENTRU VASE DIN FONTĂ
Suporturile pentru vase din fontă sunt rezistente, durabile și pot fi curăţate cu o lavetă umedă. De asemenea, aspectul acestora adaugă o notă de profesionalism în bucătăria dumneavoastră.
 
APRINDERE INTEGRATĂ
Acces rapid și fără efort cu ajutorul aprinderii integrate. Nu aveţi nevoie de chibrit sau aprinzătoare suplimentare. Fiecare arzător poate fi aprins prin rotirea butonului corespunzător, pentru mai multă rapiditate în bucătărie.
 

Specificatii produs

Detalii

Tip alimentare: Gaz pe sticla
Pozitionare butoane: Fata dreapta
Butoane: Actionate prin rotire
Siguranta: Da, termocuplu
Numar arzatoare: 4
Material gratare: Fonta
Kit conversie gaz: Da
Culoare: Negru
Dimensiuni (IxLxA) (cm): 59 x 52
Greutate (Kg): 13.5
Tensiune (V): 220-240V
Frecventa (Hz): 50/60
Lungime cablu alimentare: 1.1 m

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active