Detalii produs

TERMEN LIVRARE: 10 - 15 ZILE
 
Plita cu inducție 6000 Bridge poate face față cu ușurință atunci când gătiți cu tigăi mai mari. Funcția Bridge leagă două zone de gătit pe două laturi ale plitei pentru a se potrivi oricărei tigaie mari sau lungi. Zona cu punte va împărtăși aceeași temperatură și timp.
 
DUBLEBRIDGE. FACE MAI MULT DE PLATA TA
Cu DoubleBridge, puteți combina două zone de gătit pe două zone de gătit diferite. Perfectă pentru a găzdui vase de gătit de diferite dimensiuni, caracteristica aliniază, de asemenea, setările de temperatură și timp pentru o flexibilitate maximă în bucătărie.
 
 
 
MAI PUTINI PAȘI  ȘI MAI MULT CONTROL CU COMENZI TACTILE DIRECTE
Interfața de utilizator Direct Touch Controls folosește numere intuitive 1-14, astfel încât să puteți seta temperatura potrivită imediat, fără a fi nevoie să comutați între butoanele plus și minus.
 
 
 
 
INCALZIRE MAI RAPIDĂ PENTRU VITEZĂ EXTRA CU POWERBOOST
Nu mai așteptați ca oalele să fiarbă. Funcția PowerBoost vă oferă o explozie instantanee de căldură, apă clocotită în mai puțin de 90 de secunde. Este perfect pentru sarcini precum fierberea rapidă a unei oale mari cu apă.
 
 
 
 
 
 
 
TEMPORIZATOR PLITA. CONSTRUIT PENTRU PRECIZIE
Cronometrul încorporat al plitei poate fi setat până la o oră și va opri automat plita când aceasta trece. Pentru rezultate precise fără efort.
 
 
 
PERFECT SIGURAN PENTRU COPII VOI CU SIGURANTA COPII
Blocarea de siguranță pentru copii asigură că setările plitei nu pot fi schimbate accidental, astfel încât puteți utiliza plita în siguranță atunci când copiii dvs. sunt în preajmă.
 
 
 

Specificatii produs

Detalii

Incarcare totala de energie electrica, W: 7350
Siguranta plitei: Oprire automata
Alimentare cu gaze: gaze naturale: Nu
Indicator de caldura reziduala: 4
Culoare LED: Rosu

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active