Detalii produs

Gas on Metal Series 6
Seria 6 Gas On Metal de la Haier foloseste o combinatie uimitoare de plite din fonta si o suprafata metalica inchisa dedesubt pentru a oferi un aspect minimalist bucatariei tale. Butoanele premium si suprafata metalica eleganta creeaza aspectul sofisticat al suprafetei plitei, in timp ce Preci Flame asigura optimizarea performantei prin alegerea a 9 setari precise de caldura pentru fiecare flacara, inclusiv un arzator mare puternic.
Controleaza caldura cu Preci Flame
Exista 9 motive pentru care Preci Flame va duce gatitul la urmatorul nivel. De fapt, acesta este numarul de setari de putere disponibile pentru a fi selectate, asigurandu-te ca poti alege exact caldura de care ai nevoie pentru a produce rezultate perfecte in bucatarie. Cand este prea fierbinte poti arde ce ai gatit si cand nu este suficient de fierbinte, textura se poate strica. Gaseste-ti nivelul si fa un preparat perfect.
 
Arzator puternic pentru a mari viteza de gatit
Inelul dublu de foc de pe arzatorul nostru puternic garanteaza ca distributia caldurii de sub oala sau tigaie este raspandita uniform, ceea ce inseamna o temperatura mai constanta in interiorul tigaii. Gata cu marginile reci si centrul de la oala fierbinte - totul se gateste la aceeasi temperatura si in mai putin timp!
 
Grilaje pline din fonta
Grilajele din fonta de culoare neagra sunt proiectate perfect pentru a completa design-ul suprafetei plitei, asa ca nu numai ca acestea sunt rezistente, dar adauga si un element de rafinament elegant suprafetei bucatariei tale.
 
Suprafata din sticla care reflecta calitatea gatitului
Datorita adaugarii unei insertii de sticla, transformati o plita simpla din otel inoxidabil intr-un aparat de bucatarie elegant, cu un finisaj premium.
 

Specificatii produs

Detalii

Design: Modern
Tip plita: Gaz
Numar zone de gatit: 5
Arzator Wok: Da
Control butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Timer: Nu
Gratar: Fonta
Dispozitiv de siguranta gaz: Da
Continut pachet: Plita, Gratar, Documentatie
Material: Inox, Sticla
Functii / Optiuni: Preci Flame (9 trepte de putere)
Putere arzator mic (W): 1000
Putere arzator mediu (W): 1750
Putere arzator mare (W): 2 x 2700
Putere arzator Wok (W): 5000
Putere (W): 13150
Tensiune (V): 220-240
Frecventa (Hz): 50-60
Dimensiuni nisa (L x A x I) cm: 56 x 48 x 3.5
Culoare: Negru
Dimensiuni (L x A x I cm): 74.5 x 51 x 8
Greutate (Kg): 15.42

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active