Detalii produs

I-Move Gas On Glass Series 6
Gama I-Move Gas on Glass Series 6 combina cu eleganta sticla de culoare negru inchis cu fonta neagra pentru a oferi un aspect modern si minimalist bucatariei tale. Butoanele premium si suprafata eleganta din sticla intunecata completeaza aspectul sofisticat al acestei suprafete de plita frumos simetrice, care poate gestiona simultan 5 oale de dimensiuni diferite, in timp ce Preci Flame asigura optimizarea performantei prin alegerea a 9 setari precise de caldura pentru fiecare flacara inclusiv un arzator mare puternic.
Controleaza caldura cu Preci Flame
Exista 9 motive pentru care Preci Flame va duce gatitul la urmatorul nivel. De fapt, acesta este numarul de setari de putere disponibile pentru a fi selectate, asigurandu-te ca poti alege exact caldura de care ai nevoie pentru a produce rezultate perfecte in bucatarie. Cand este prea fierbinte poti arde ce ai gatit si cand nu este suficient de fierbinte, textura se poate strica. Gaseste-ti nivelul si fa un preparat perfect.
 
Arzator puternic pentru a mari viteza de gatit
Inelul dublu de foc de pe arzatorul nostru puternic garanteaza ca distributia caldurii de sub oala sau tigaie este raspandita uniform, ceea ce inseamna o temperatura mai constanta in interiorul tigaii. Gata cu marginile reci si centrul de la oala fierbinte - totul se gateste la aceeasi temperatura si in mai putin timp!
 
Grilaje pline din fonta
Grilajele din fonta de culoare neagra sunt proiectate perfect pentru a completa design-ul suprafetei plitei, asa ca nu numai ca acestea sunt rezistente, dar adauga si un element de rafinament elegant suprafetei bucatariei tale.
 
Potrivire pentru o bucatarie eleganta
Datorita materialelor premium care au fost selectate pentru atractivitatea estetica, precum si pentru durabilitatea lor, plitele cu gaz pe sticla sunt un plus frumos pentru orice bucatarie, completand si chiar ajutand la imbunatatirea aspectului altor electrocasnice.
 

Specificatii produs

Detalii

Design: Modern
Tip plita: Gaz
Numar zone de gatit: 5
Arzator Wok: Da
Control butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Timer: Nu
Gratar: Fonta
Dispozitiv de siguranta gaz: Da
Continut pachet: Plita, Gratar, Documentatie
Material: Sticla securizata
Functii / Optiuni: Preci Flame (9 trepte de putere pentru fiecare arzator)
Putere arzator mic (W): 1000
Putere arzator mediu (W): 1500
Putere arzator mare (W): 2700
Putere arzator Wok (W): 4200
Putere (W): 10900
Tensiune (V): 220-240
Frecventa (Hz): 50-60
Dimensiuni nisa (L x A x I) cm: 56 x 48 x 4.2
Culoare: Negru
Dimensiuni (L x A x I cm): 74.5 x 51 x 9.5
Greutate (Kg): 17.38

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active