Detalii produs

Storcatoarele lente standard pentru stoarcere au nevoie de un filtru de otel, care este foarte greu de curatat. În produsul nostru, am folosit un șurub de strângere cu un design unic care nu necesită elemente suplimentare. Șurubul asigură o eficiență ridicată a extrudarii și, în același timp, face plierea și desfacerea produsului foarte ușoară.
 
Mecanismul de stoarcere este format din doar 3 piese care pot fi spalate sub jet de apa in doar cateva secunde. Din cauza lipsei unui filtru de oțel, nu aveți nevoie de perii suplimentare pentru a curăța toate elementele. Datorită acestui fapt, storcătorul nostru cu viteză mică este foarte prietenos în utilizarea de zi cu zi.
Storcatorul nostru de viteza redusa cu o latime de numai 11 cm defineste conceptul de economisire a spatiului. Designul său minimalist se va potrivi perfect în orice bucătărie. Acum te poți bucura de sucuri proaspete de fructe și legume, fără a fi nevoie să renunți la spațiul valoros de la tejghea.
Puterea de 150 W utilizată în motorul eficient al dispozitivului nostru asigură nivelul adecvat de rotație. Pentru a facilita lucrul, au fost utilizate două programe automate de extrudare. Programul HARD (80 RPM ±20%) este dedicat legumelor și fructelor tari, de exemplu sfeclă sau morcovi. Programul SOFT (65 RPM ±20%) este cel mai bun pentru fructele și legumele moi, cum ar fi căpșunile.
Am construit două funcții extrem de utile în storcătorul nostru lent. Prima este funcția Reverse, care inversează automat ingredientele atunci când acestea se blochează. În plus, datorită funcției Anti-picurare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la petele de pe blat - sucul nu se scurge, iar bucătăria dumneavoastră rămâne curată și ordonată.
Lucrați confortabil cu storcatorul lent Zelmer. Recipientul pentru suc proaspăt are o capacitate de 0,5 l, în timp ce recipientul pentru pulpă și resturi are o capacitate de 0,7 l. Datorită deschiderii mari de umplere (până la 45 mm), nu mai trebuie să tai fructele în bucăți mici ori de câte ori ai chef de suc proaspăt, sănătos.
 
 

Specificatii produs

Detalii

Putere: 150W
Funcție reverse: Da
Viteză soft: 65 RPM ±20%
Viteză hard: 80 RPM ±20%
Tehnologie de storarcere fara filtre din otel: Da, foarte usor lavail
Design ușor de asamblat și curățare ușoară: Da
Motor DC cu magnet permanent: da
Zgomot: 65 dB
Construcție interioară optimizată și dimensiuni compacte: lățime de numai 11 cm
Recipient pentru suc: 0,5 l
Recipient pentru pulpă: 0,7 l
Tub de alimentare: 45 mm
Funcție anti-picurare: Da
Protectie automata la suprasarcina: Da

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit

 

Review-urile cumparatorilor

     0/5

Nu exista review-uri active