Ideile ce fac aspiratoarele Dyson deosebite

c_279

Ideile ce fac aspiratoarele Dyson deosebite vin de la tehnologia ciclon. Aspiratoarele cu sac se infunda si isi pierd puterea de aspirare. Pentru a rezolva aceasta problema, Dyson a inventat tehnologia ciclon de aspirare. Este in continua dezvoltare si acum este cea mai avansata tehnologie ciclonica, captand mai mult praf si murdarie decat orice alt ciclon. Cicloanele capteaza particule microscopice mici precum polen, spori de mucegai si bacterii, iar tot aparatul este proiectat sa atinga un inalt standard de filtrare.

Cu tehnologia Ball (minge), aspiratoiarele Dyson se intorc pe loc si te urmeaza cu usurinta. Ultima generatie de perii de curatare se ajusteaza pentru toate suprafetele si dispun de fibre de carbon pentru a indeparta praful de pe suprafete dure. Cuva este usor de golit si nu are nevoie de saci sau filtre de cumparat.

Toate aspiratoarele Dyson sunt facute din materiale rezistente si durabile si au fost testate pentru a rezista unei vieti de uzura si vin cu o garantie de 5 ani si asistenta pe viata de la expertii Dyson ce sunt instruiti de catre inginerii care au realizat aparatele.

Aspiratoarele fara fir Dyson au de pana la 3 ori puterea de aspirare a celorlalte aspiratoare fara fir de pe piata. Ele sunt actionate de Motorul Digital Dyson care este mic si usor, dar mult mai puternic decat multe din motoarele conventionale mai mari.

Centrul de greutate este situat in apropierea manerului, astfel aspiratoarele fara fir Dyson pot fi ridicate usor pentru a curata la inaltime. Periile de curatare sunt proiectate sa indeparteze praf si murdarie de pe toate tipurile de podele, avand un rand de fire de nailon in tamburul periei pentru a indeparta murdaria din covoare, si un rand de fire din fibra de carbon pentru a indeparta praful fin de pe suprafete dure. Teava si peria se pot detasa cu usurinta pentru ca aparatul sa poata fi folosit in mana. Are un tragaci ce se decupleaza instantaneu, astfel incat puterea bateriei sa fie folosita doar pentru curatat si nu irosita cand nu aspirati efectiv. Mai este si o statie de andocare care tine aparatul la incarcat si care contine accesoriile aditionale.

Aspiratoarele Dyson pot fi achizitionate de pe kubex.ro la cele mai bune preturi.

0 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *